Vega2020

VEGAPRØVEN 2020

 

Vegaprøven 2020 fra 01.09 til 06.09 2020

Frist for påmelding er 01.07. Påmeldinger sendes til Hugo Henriksen på e-post: vegaproven@norskbassetklubb.no

Vi prøver å finne boplass til alle deltagere med følge.

Vi prioriterer ordinære starter, og prøver å tilpasse bevegelige starter etter behov, og tilgang på dommere og terreng.

Velkommen til en topp helg i flott på Helgelandskysten.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Det er allerede begynt å komme påmeldinger, ikke nøl, hvis du har bestemt deg for å stille på prøven. Dette på grunn av boplass. Vi innkvarterer alle etter behov og ønsker.Men det vanlige er at deltakere bor flere par i samme rorbu.Det blir billigere for den enkelte og dobbelt så moro.Hovedkvarteret blir som vanlig Nes Cafe. Da prøver vi å innkvartere alle så nært som mulig.Det er ennå tidlig så alle elementene for prøven er ikke helt på plass. Men vi regner med at vi får lov i år også å arrangere prøven hos Vegajakt.Og vi tror at Nes Cafe består.Det siste er ikke spikret, da det er signaler om at det kan skje noe med lokalene. Vi håper de som har det i dag , er der til høsten.Derfor er det veldig viktig at ingen booker nå, da hvis noe skjærer seg, kan hovedkvarteret bli flyttet.
    For Vegaprøven Prøveleder
    Hugo Henriksen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *