Hjem

Informasjon fra styret:

3.Nov ble det avholdt ekstraordinært årsmøte i NBaK. Årsmøtet vedtok å stille misstillit til 3 av styremedlemmene som derav måtte tre ut av styret. Styret består etter dette av Leder Thomas Vibeto og Sekretær Britt Anne Refvem, samt 2 varamedlemmer; Svein Olav Rasmussen og Robert Kvalvåg, som trer inn som styremedlemmer.
Robert Kvalvåg har i ettertid valgt å trekke seg fra sitt verv, og således består styret av 3 personer fra nå og frem til ordinært årsmøte i Mars 2023.
Styret har avholdt styremøte tirsdag 15.nov, og vil ha fullt fokus på å gjennomføre aktiviteter som planlagt og forberede neste års aktiviteter og samlinger.
Det blir også noen utskiftinger av frivillige verv fremover da vår kasserer, prøveleder for bev.prøver og vår web-ansvarlige har trukket seg fra sine verv.

Hjemmeside og IT:
Ny webansvarlig er Andreas Orerød
web@norskbassetklubb.no

Prøveleder bevegelige drevprøver:
Ny prøveleder er Svein Olav Rasmussen
Det er opprettet ny e-post for påmelding til drevprøver:
drevprove@norskbassetklubb.no

Kasserer:
Nåværende kasserer sitter frem til 1.1.23. Styret ønsker kontakt med medlemmer som kan tenke seg å bidra med hjelp til denne rollen fra nyttår.

Styret vil benytte anledningen til å takke for all støtte og hjelp fra frivillige medlemmer og håper nå at vi kan ha fokus sammen mot å styrke klubben og hunderasene våre. Ikke nøl med å ta kontakt med oss om det er noe dere har på hjertet.

Vh
Styret – Svein Olav/Britt Anne/Thomas


Oppfordring fra valgkomiteen.

Vi i valgkomiteen vil oppfordre til, snarest mulig, å begynne å sende inn forslag til styrekandidater til neste års valg.

Alle kandidater må ha sagt seg villig til å påta seg verv, helt uavhengig av endelig styresammensetning, da dette blir avgjort av medlemmene ved valget på årsmøtet.

I utgangspunktet trenger vi kandidater til: Leder, nestleder, 2 styremedlemmer, 2 varamedlemmer til styret. I tillegg trenger vi 1 medlem og 1 vara til valgkomiteen.

Alle forslag sendes til: valgkomite@norskbassetklubb.no, eller med post til leder av valgkomiteen, Kaja Videng, Tassåsvegen 47, 2415 Heradsbygd.

På forhånd tusen takk.


Resultater fra Trøndelagsprøva

Resultatene finner du her

 


Østlandsprøva

Organiseringen av Østlandsprøva 24. og 25. november er i rute. Terrengene ligger i midtre og søndre Vestfold. Dommerkollegium og middag med premieutdeling blir på Furulund Kro og Motell 25. november.

Vi har så langt en begrensning for deltakelse: Det vil ikke være mulig for en og samme fører å stille med mer enn 2 hunder.

Påmeldingsfrist er 27. oktober. Det er ikke først til mølla som gjelder, skulle vi få flere påmeldte enn vi har kapasitet til blir det loddtrekning mellom de som er påmeldt innen fristen.

Mvh

Per Hoff


Vegaprøven 2022

Et lite reisebrev fra Vega


Resultater Vegaprøven 2022

,

Ordinærprøven

,

Ordinær blodsporprøve / Klubbmesterskap NBaK 2022

Da er klubbmester AK kåret og Gratulere til Petit’n Bustebartens Eventyrlige Frøya med fører Kjetil Gulløy. Dommer var Bjørg Flatin!👏👏
Andre basseter som gikk til premiering var Tor Bråten med Petit’n CE Virus og Trude Sommer med sin Hound Latroonis Kongheit! 👏👏
Prøvens vinner i EK ble Guro Svenningsen med sin Strihåret Dachshund Prestemoens Noss med 100 poeng sammen med dommer Jan Syvert Bråten- « en fornøyelse å gå bak en slik ekvipasje» var dommerens tillegskommentar🏆
I AK ble Britt Hansen med sin korthåret dachs Pediculus Ærnst prøvevinner, dommer her var Bjørn Myrholmen!🏆
Takk til velvillige sporleggere og dommere og alle deltagere og ikke minst lån av Pukkestad Gård som gjorde dette til en meget trivelig dag!😊
Espen Sævik var prøvens NKK representant og hadde ingen ting å anmerke!
God Sommer, så sees vi igjen her til neste år!
🦮

 


Årets Hund 2021

En stor takk til dommerene som stiller opp slik at prøvene kan gjenomføres. Noen fikk utdelt sine vel fortjente kniver/lomme-ur under medlemsmøtet 26 mars

Se hele listen her

 


Bevegelige drevprøver Jan/Feb 2022

 

PremielisteBevegelige Prøver 2021

Etter helgens dommerkolegie er resultatene nå klare

Prøveresultater

 


PRØVER 2022

Prøver


NORSK BASSETKLUBB SIN HOVEDSPONSOR
VED VÅRE ARRANGEMENTER!


Har du en basset? Tenker du på å skaffe deg en?
Er du interessert i utstillinger, drevprøver, sporprøver og hyggelige medlemstreff?
Eller vil du bare ha ei knakende god jaktbikkje og en herlig familiehund?
Da er kanskje Norsk Bassetklubb stedet for deg!
Les mer om klubben HER!

Comments are closed.