Årsmøte

Årsmøtereferat 2018

Årsmøtereferat 2017


INNKALLING ÅRSMØTE

ÅRSMØTET I NBaK !!

Styret har etter signaler fra årsmøtet tidligere i år blitt bedt om å se på rammen rundt årsmøtet, dette har vi gjort ,å har nå gleden av å kunne invitere alle medlemmer til Årsmøte m CERT uts og festmiddag på samme dag / ettermiddag og kveld , samt utdeling av årets hund priser m mer .

Vi har nå forsøkt å unngå å krasje sammen med, NKK uts Crufts , påske og andre utfordringer . Valget har da fallt på helgen 23-25 Februar .

Så vi har da gleden av å kunne invitere til Rasespesial med cert 24.02.2018 ( publisert på NKK terminliste ) dommer blir publisert så snart det er bekreftet .

Årsmøte i NBaK 24.02.2018 ( for medlemmer i NBaK )

Festmiddag med utdelning av div priser som årets hund osv
Her blir det viltgryte med tilbehør og drikke til maten
Pris pr person er 200 Nkr

Dette blir på Olaløkka Grendehus

Ca 5 minutter fra Gardermoen flyplass, så her ligger alle muligheter for tilgjengelighet vedr reise med fly , tog og buss,overnatting er det mange muligheter ( klubben skal se på muligheter til å reservere noen rom m tidlig frist ) det er også meget god plass utenfor grendehuset for de som event har bo bil etc

Vi håper nå at flest mulig har mulighet til å komme, og ikke minst støtte klubben med å møte opp på dette arrangementet, og sist men ikke minst være med, å påvirke klubbens fremtid i forhold til deltagelse på Årsmøtet Smiley smile:-)

Vi håper på oppsluttning fra våre medlemer på dette, det har blitt etterlyst å gjøre noe mer rundt årsmøtet, det håper jeg nå at vi har klart. men da er det også opp til dere medlemmer å være med å gjøre dette vellykket

Mvh Styret NBaK
Leder Wenche Skogli


 

 

Comments are closed