Basset er kåret til Norges 3. Beste Jakthund

En Basset er kåret til Norges 3. Beste Jakthund


BFDB Ruska (u: Åstdalen`s Ronja e: Jägardrömmens Ares), Eier: Espen Wathne. Foto: Hugo Henriksen

BFBD Ruska ble under de Nordiske Jakt og Fiskedagene på Elverum kåret til Norges 3. beste Jakthund
Konkurransen Årets Jakthund arrangeres i felleskap mellom NKK og NJFF. Det er en konkurranse hvor alle jakthundene i Norge kan delta, og blir omtalt som den gjeveste prisen som blir delt ut i jakthund Norge. Dette er første gang en basset har klatret helt opp på pallen i denne konkurransen. Bestefaren til Ruska, Regal du Rallye Saint Paul (Eier: Bjørn Sønsteby), var nærme i 2005 med en 4. plass. PBGV Bøjentans D. Wilma (Eier: Leif Rakkestad og Mari Haukeland) kom på en hederlig 6. plass i 2008. Kanskje vi med tiden får en Basset på toppen pallen?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.