PM Hokksund!!!

VIKTIG !
Hei alle sammen?
Må bare beklage at ikke mail med pm har blitt sendt ut enda. Dette vil forhåpentligvis bli ordnet i løpet av dagen. Om det er noen som dermed ikke rekker å skrive det ut før avreise til Hokksund, så ta kontakt med sekritæreiatet ved ankomst så ordner vi nummerlapp til deg ?
Mvh Kjerstin Mostue, nestleder.

Kopi av innlegg skrevet av Anniken.

Det er for tiden tekniske problemer med dogweb arra (NKKs startnummersystem). IT-avdelingen er nå på saken. Vi håper problemet er løst snart og har fortløpende kontakt med NKK om dette. Som dere vet arrangerer de selv utstilling i helgen og det er litt hektisk.
Startnummer vil komme.

Utstillingen starter kl 9.00

Oppmøte kl 9
Basset Hound 4stk
Basset Fauve De Bretagne 8stk
Basset Blue De Gascogne 1stk
Basset Artisen Normand 5stk

Oppmøte kl 9.30
Grand Basset Griffon Vendeen 8stk

Oppmøte kl10.00
Petit Basset Griffon Vendeen 24stk

Oppmøte kl11.00
Valp: Basset Fauve De Bretagne 3stk og Petit Basset Griffon Vendeen 1stk

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.