Vega 2022

Hei alle sammen.

Da har jeg hatt den fantastiske æren av å være styrets representant på selveste Vega prøven.

Her traff jeg på erfarne og uerfarne medlemmer i klubben våres som skulle stille hund på drevprøve og jeg fikk også i denne sammenhengen oppleve et fantastisk samhold og erfaringsoverføring blant de forskjellige hundeførerne.

Jeg fikk også den æren å få være med 2 ekvipasjer ut i det fantastiske landskapet Vega har å tilby på og fått sett et fantastisk samarbeid mellom dommer og ekvipasje.

Dommerne gjør en formidabel jobb for å arrangere alle prøvene for deretter å avholde dommerkollegium å gå igjennom alle prøvene til langt på kvelden før god mat og trekning av morgendagens prøver. Det ble gjennomført 23 ordinære og 16 bevegelige prøver på Vega 2022 så her kan ikke dommere få ros nok ifra klubben for å frivillig legge ned hele sin tid og innsats for å ivareta medlemmene vi representerer.

Det ble avholdt lotteri med over 70 premier med loddsalg til inntekt for klubben.

Det ble på lørdagen avholdt bankett og prøvens vinner av Vega ble avslørt etter dager med spenning og etter at alle hadde landet med beinene trygt på landjorden fikk jeg den store æren å overlevere lommeur til 2 fantastiske dommere som har passert 60 drevprøver hver, Jens Overvik og Geir Lasse Aune.

Vil med dette virkelig anerkjenne alle som legger ned hele sin tid for medlemmenes og klubbens beste som dommere , Liv Arnhild og Bjørn Myrholmen og Hugo Henriksen som gjør denne prøven mulig i hele tatt å gjennomføre. Dette var kjekt å få oppleve.

 

MVH

Nestleder NBAK

Kenneth Hovland

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *